• VRIENDEN VAN DE LIONSCLUB BADHOEVEDORP

  Samen met ondernemers van binnen en buiten ons dorp is de afgelopen jaren veel met u bereikt. Zo zijn de bekende asperge events georganiseerd met een behoorlijke opbrengst voor goede doelen. Onze vrienden verleende royaal hun medewerking en doneerde de goede doelen die wij ieder jaar nastreven. Royaal ondanks de tijdsgeest. Het getuigt van maatschappelijke betrokkenheid en dat wordt dubbel gewaardeerd. Oog houden voor goede doelen getuigt van respect. Wij waarderen dat en gaven daar graag blijk van tijdens deze avond. Het is fantastisch het nuttige met het aangename te combineren en met elkaar op events zoals de het Aspere diner en de Champagne acties rond kerst verbonden te zijn.

  De locatie van 2019, Golfclub The International, was geweldig. Helemaal in combinatie met een grote professionele keukenbrigade onder topkok Martijn Heeg die een waanzinnig driegangen diner heeft verzorgd, waar in elk gerecht asperges zaten verwerkt.

   

  Maar waar het uiteindelijk allemaal om ging, fundraising voor de 3 locale goede doelen, is ook bovenverwachting goed gegaan. De voorlopige inschatting is dat we wederom meer dan € 20.000,00 NETTO voor de goede doelen hebben opgehaald.

  Allemaal dankzij de sponsoren, gasten en vrijwilligers.

   

  Namens de Lions Badhoevedorp en haar goede doelen,

  BEDANKT en tot de volgende editie!

 • HET ASPERGE DINER 2019 IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: