• broken image

   

  Het beste idee van BADHOEVEDORP!

  Let op! Jouw idee moet uiterlijk 1 mei 2022 bij ons binnen zijn

 • Heb jij (en je team) het beste idee om een buurt of wijk op te knappen, te vergroenen of op een andere manier mooier, beter of leuker te maken, doe dan mee met het Beste idee van Badhoevedorp en win 3.500 euro!De Lionsclub Badhoevedorp wil met dit nieuwe initiatief nog meer verbondenheid realiseren binnen het dorp en helpen om ideeën voor verbinding, vernieuwing en ook vergroening van onze gemeenschap aan te jagen.

  Jouw idee

  Doelstelling van de actie is om de verbondenheid in Badhoevedorp te versterken door bewoners, jong en oud, te laten samenwerken aan een plan waar de buurt of wijk van profiteert. Ook scholen en sportclubs zijn van harte uitgenodigd om hun plannen in te sturen.

  Jury van Badhoevedorpers

  Na een eerste toets door het actiecomité van de Lionsclub, worden de ideeën voorgelegd aan een jury die de uiteindelijke winnaar zal aanwijzen. Deze jury wordt de komende tijd samengesteld uit een divers gezelschap van bekende en minder bekende Badhoevedorpers, om tot een zo goed mogelijke afweging te komen. Zodra de juryleden bekend zijn, zullen deze door de Lionsclub worden voorgesteld.

  Plan van aanpak

  Vanzelfsprekend verbindt de serviceclub een aantal voorwaarden aan de inschrijvingen. Zo dient het idee creatief en positief te zijn en in uitvoering een verbinding te leggen tussen de bewoners van een straat, buurt of wijk in Badhoevedorp. Tevens dienen de inzendingen maximaal 4 pagina’s A4, of een video van 5 minuten te beslaan. Daarnaast dient een idee, om in aanmerking te komen voor de prijs van € 3.500, een duidelijke omschrijving van de actie en het de doel te hebben. Ook dient er een plan van aanpak met tijdlijn (realisatie in 2022) en kostenbegroting te worden voorgelegd.

  Inschrijven van 1 maart tot 1 mei 2022

  Van 1 maart tot 1 mei kunnen deelnemers hun plannen indienen via de website van de lionsclubbadhoevedorp.nl

  Begin juni wordt de winnaar bekendgemaakt.